DÄRFÖR SKAPADE JAG LIFE Re-designed

Det finns inget som är mer frustrerande än att vilja lämna en dränerande livssituation men varken veta hur eller med vad man ska börja. Jag upplevde själv just det här och hittade efter många trials and errors det som kom att bli en total vändpunkt för mig. Inget känns mer fantastiskt än att jag nu kan dela med mig av de steg och verktyg som hjälpte mig att förändra mitt liv från ett osunt ekorrhjul till ett balanserat liv som jag njuter av. Med min erfarenhet som coach bidrar jag dessutom med effektiva övningar och tankesätt i handlingsplanen vilket bidrar till att DU garanterat kommer ut på andra sidan med huvudet högt, ett glimmande mindset och varmt hjärta.

KURSINNEHÅLL

Kursen är uppdelad i 4 övergripande steg med filmklipp, arbetsblad och audios. Du får tydliga instruktioner kring vad du ska göra, hur & varför. Via inledande texter & filmklipp i vardera steg får du vägledning så att du hänger med i vad steget innebär. ALL IN-versionen inkluderar en 60 min cocahingsession med mig, 4 underlag med verktyg och övningar som maxar effekten av kursinnehållet, samt en audio med en avslappningsövning att använda dig av närhelst du behöver landa i dig själv. Allt kursmaterial är nedladdningsbart och du har obegränsad tillgång till kursens innehåll efter köp. Du kan ta del av en gratis demo nedan!

  1. DETTA INGÅR I DIN VERSION "ALL IN"

  2. ⭐️ DIN COACHINGTIMME!

  3. 📝 CHECK-IN & SKAPA FEEL GOOD!

  4. 📝 FÖRÄNDRA VANOR- RETHINK & DO!

  5. 📝 TURN IT AROUND!

  6. 📝 LIFE HACKS!

  7. 📣 AUDIO- AVSLAPPNINGSÖVNING JAG ÄR FRI

  1. 🎥 VÄLKOMMEN TILL STEG 1!

  2. 📋 DIN PERSONLIGA INVENTERING- SÅ FUNGERAR DET!

  3. 📝 DIN PERSONLIGA INVENTERING- WORKSHEETS

  1. 🎥 VÄLKOMMEN TILL STEG 2!

  2. 📋 DINA BLOCKERINGAR- & HUR DU TAR BORT DEM!

  3. 📝 DINA BLOCKERINGAR- WORKSHEETS

  4. 📣 ÖVNING- "HEJ TILL MIG"

  1. 📣 HANTERA RELATIONER NÄR DU BYGGER RELATIONEN TILL DIG SJÄLV

  1. 🎥 VÄLKOMMEN TILL STEG 3!

  2. 📋 TA TILLBAKA DIN POWER- SÅ GÖR DU!

  3. 📝 TA TILLBAKA DIN POWER- WORKSHEETS

About this course

 • 5 995,00 kr
 • 26 lektioner
 • 0 timmar videoinnehåll
Watch Intro Video

VIDEOHÄLSNING

★BOOSTEN SOM TAR DIG TILL NÄSTA NIVÅ★

När du väljer ALL IN-versionen får du flera effektiva övningar & redskap!

 • Privat coachingtimme!

  ALL IN-versionen innefattar en coachingsession med mig. Den bokas in när du vill ha hjälp framåt i dina steg eller om du fastnar. Samtalet sker via videosamtal eller per telefon- det som passar dig bäst!

 • Övningar på daglig basis

  Du får 3 st underlag för övningar att använda dig av för att boosta effekten av kursen & att skapa nya vanor + 1 st underlag med tips & direkta actions att ta för att både förebygga & mildra stressrelaterade symptom.

 • Guidad "Let go"-övning

  Du får en audio med en guidad avslappning med mig med fokus på att skapa lugn och självtillit. Övningen passar alla nivåer och jjudfilen kan laddas ner & lyssnas på närhelst & hur ofta du vill.

ALL IN-VERSIONEN

Motsvarar 35 coachingsessioner (ord pris 36 000 kr). Det här alternativet är för dig som vill ha ut mesta möjliga potential av din investering. Privat coaching, underlag för resultatfrämjande övningar & verktyg för ett hållbart mer balanserat liv.

SJÄLVSTUDIEVERSIONEN

Motsvarar 20 coachingsessioner (ord pris 24 000 kr). Du tar del av kursens alla 4 steg med worksheets, filmklipp och audio men avstår coaching, alla bonusövningar och underlag samt den guidade avslappningsövningen.

VANLIGA FRÅGOR

Funderingar? Kika här om du hittar det du söker.

 • Kommer jag att få resultat?

  Yes! Om du följer stegen, gör dina uppgifter och övningar som jag rekommenderar och beslutar dig för du vill förändra saker och ting så kommer du att få resultat. T ex en självtillit, energi och mer ork, att känna dig glad och fri, självempati, en förmåga att leda dig själv och en inre glöd. Du kommer ha tydliga mål- och veta hur du ska göra för att nå dem och när.

 • Hur länge har jag tillgång till kursen?

  Du har tillgång till kursen så länge du vill efter ditt köp. Du skapar ett log in med en email och ett lösenord på kursplattformen och kan sedan gå in så många gånger du vill och ta del av innehållet. Du kan även ladda ner materialet och ta del av det utan wifi. Skönt.

 • Hur fungerar det med den privata coachingsessionen?

  Sessionen bokas in med mig via instruktioner som du får när du köpt ALL IN-versionen. Den sker via videosamtal el telefon (det som passar dig) och bokas in så att det blir ett bra flöde för dig i ditt arbete med kursen.

 • Hur länge är min coachingsession tillgänglig för inbokning?

  Din coachingtimme är tillgänglig 6 månader från det att du köper kursen. Coachingtimmen finns för att hjälpa dig framåt i kursarbetet och används bäst som komplement till stegarbetet.

 • Behöver jag lämna in uppgifterna under kursen?

  Nej. Kursen är till för dig. Jag går intill och håller dig om ryggen genom att vägleda dig och i ALL IN-versionen, coacha dig. Det andra gör du själv och inget ska bedömas.

 • Hur lång tid tar LIFE Re-designed att göra?

  Allt handlar om hur du själv fungerar. Om vi stressar oss igenom delar så blir resultatet inte lika bra som när vi tar oss tid att göra det ordentligt. Mitt tips efter egen erfarenhet är att inte pusha eller stressa, men att komma in i ett flow som gör att du inte stagnerar.

 • Kan jag ta kursen på avbetalning?

  Just nu så kan jag tyvärr inte erbjuda det som alternativ i kassan. Men om det här alternativet är det enda som fungerar för dig så vill jag gärna att du mailar mig så sätter vi upp en avbetalningsplan med min revisor. [email protected]

Några ord från klienter & vårt samarbete ❤︎

Här kan du ta del av referenser från några som jag haft äran att coacha.

 • Sandra

  "Emma har fått mig att hitta outforskade möjligheter & vägar inom mig själv på ett magiskt vis. För mig kommer det alltid finnas ett liv innan och ett annat efter att jag träffade Emma"

 • Therese

  "Bättre vägledning & stöd kan man inte få. Det gav mer att ha Emma som coach än att gå till psykolog. Hon är grym & jag vill tacka för all hjälp jag fått!"

 • Christa

  "Tack vare Emma har jag satt tydliga mål och satt igång min resa. Jag inte bara drömmer om min framtid, jag skapar den! Med Emmas hjälp har jag tagit viktiga kliv framåt. Jag hade inte kommit hit om det inte var för coachingen."

 • Liselotte

  "Under min separation var mina samtal med Emma viktiga. De fick mig att stanna upp, reflektera, att tänka positivt och att komma vidare. Jag lärde mig mycket om mig själv och vad jag behövde i den livskris jag befann mig i"

 • Malvina

  "Emma är inlyssnande & ickedömande, en perfekt mix av mjukt & hårt, precis det jag söker hos en coach. Jag finner acceptans i nuläget & drivs framåt mot mina mål. Rekommenderar med värme att investera i dig själv genom Emmas coaching"

 • Nadia

  "Med Emmas hjälp har jag sorterat tankar så jag fokuserar på det som är viktigt för mig. Jag är så tacksam för Emma som har hjälpt mig lösa djupa knutar jag inte ens visste fanns. Jag har genom det blivit så mycket gladare i mig själv"

 • Ida

  Emma ställde frågor som vägledde mig tills jag hittade min egen lösning & vilka val jag skulle göra. Jag fick verktyg för att gå vidare & blev uppföljd ända in i mål. Inga lösa trådar & ett ordentligt avslut. Skålade i champagne efter att ha landat i ett stort beslut & släppte oron över att välja "fel". Rekommenderar Emma varmt.

 • Anna-Karin

  Emma har gett mig inspiration & mentala verktyg för att hitta tillbaka till min vision om hur jag vill forma mitt liv både privat & i karriären vilket känns fantastiskt! Jag tackar innerligt för en så fin coaching och nya tankar & idéer & det känns fint & spännande att tänka nytt!

 • Martina

  När jag började jobba ihop med Emma var jag säker på att mitt problem låg i jobbet. Jag förstod sen ist att det var mitt avsaknande av syfte i livet som var den saknade pusselbiten. Emmas klockrena frågor & utmaningar hjälte mig framåt. Jag är så glad att jag tog beslutet att köra!

Andra alternativ än kursen?

Varför är just det här upplägget så fantastiskt?

Hur kan jag hjälpa dig på ett sätt som skiljer sig från andra? Jag har erfarenhet av att läka svår utbrändhet, medberoende, överprestation och oro vid fysisk sjukdom på ett personligt plan sedan 15 år tillbaka och har valt att utbilda mig inom mental träning och coaching för att stötta och bidra professionellt. Jag älskar att kommunicera via alla olika format och vill att material ska kännas fint och lättsamt oavsett om det handlar om att utmana oss på privat plan. Visst kan det vara skönt att ta rygg på någon som förstår, som även besitter kunskap och förståelse för processen? Kursen är ett fantastiskt val för dig som inte har råd eller av någon annan anledning inte vill coachas 1:1 under en längre period. I kursen fokuserar vi till en början på vad det är som inte fungerar men sedan rör vi oss ständigt framåt för att bygga på nya möjligheter. Inom andra samtalsupplägg gräver man ofta i det som varit och fokuserar på att stanna där en längre tid. Jag tror på mitt koncept eftersom jag själv fick resultat först när jag började arbeta i ett liknande upplägg och slutade harva i offerroll och det förgångna. Du kan även ta kursen som ett actionfrämjande komplement till en annan samtalsform. Med respekt för dig och din resa. Det ska kännas bra i hjärtat. Ska vi göra något konkret som ger dig resultat? Då finns kursen och jag här!

En kurs som ger vidare

Genom att ha komprimerat det jag haft ovärderlig användning för som tillfrisknande medberoende, fysiskt kroniskt sjuk, utbränd och överpresterande småbarnsmamma så hoppas jag att även DU hittar din livsgnista, ett starkt självledarskap och en orubblig tillit i LIFE Re-designed. Får jag vara din vän på vägen? ❤︎

ICF dipl. Coach Emma Nybom Johansson

Jag heter Emma och driver Sjukt Frisk- ett koncept som innefattas av en stegbaserad samtalsprocess, onlinekurser, workshops, föreläsningar och den populära podcasten Sjukt Frisk med Emma. Från ung ålder har jag levt med kroniska fysiska sjukdomar och medberoende. Sedan 2006 är jag aktivt tillfrisknande och ju mer jag fokuserat på min mentala hälsa, desto bättre har min fysiska hälsa blivit. Allt hänger som kanske bekant ihop. Som din kursledare kombinerar jag professionella samtalsverktyg och strategier med min egen erfarenhet som tillfrisknande. Jag är ICF diplomerad samtalscoach med inriktning självkänsla och medberoende. Läs gärna mer på hemsidan www.sjukt-frisk.se Det är en ära att få göra dig sällskap på din resa framåt för mer Inre Power- den är vi alltid värda!

JA- JAG ÄR REDO ATT GÖRA DETTA!

Nu väljer jag att prioritera mig för att göra både mitt och andras liv bättre. Emma har mig om ryggen!❤︎

INTRESSERAD AV SJÄLVSTUDIE-VERSIONEN?

Vill du hellre vill satsa på LIFE Re-designed på egen hand (utesluta personlig coaching, extra boostande övningar och verktyg för dagliga rutiner) så är självstudieversionen för dig!